KARAYAZILAR 8

3

BİZ İYİ BİLİRİZ!

Biz bu katilleri iyi tanırız. Biz bu katilleri ve onların yeryüzünün her tarafını fesada boğan izdüşümlerini iyi biliriz!

Mavi kanlı hukuklarını üstümüzde dolaştırarak efelenmelerinin ne anlama geldiğini de! İnandığımız değerlere sataşırlarken salgıladıkları nefreti ve hınçlarının bu ülkeyi ne hale getirdiğini  bizden daha iyi hisseden kimdir? Bunlar kimlik ve kişilik katilleri… Tükenmekte olan soylarına gözyaşı ve acı kuleleri armağan edebilmek için ateşe verdikleri değerlerin bitmez tükenmez bir veludlukla her dem karşılarına dikileceklerini bilemeyecek kadar da acizdirler!

Hiçbir şeyi unutmayacağız; asla! Kutlu atalarımızın emaneti olan bu ülkeyi kirli iştahalarının harman yeri haline getirmelerini…Yeryüzünün onuruna sahip çıkan bir avuç güzelliği çirkin tezgahlarla ezmeye çalıştıklarını… İnancını yüceltenleri okul kapılarında yok saydıklarını, boğmaya çalıştıkları çığlıkları… Milyonlarca insan açlık sınırında boğuşurken kendilerine bahşedilen imkanlarla her türlü şarlatanlığı modern zamanların gerekleri olarak dünyaya dayatmaya çalışmalarını… Asla unutmayacağız!

Sizleri çok iyi belledik bayım! Sizleri; şeytanın havarilerini…

Şimdi tüm güzelliğimizle bekliyoruz; “Tüm güzelliğimizle ve öfkemizle!”

Önceki İçerikKARA YAZILAR 7
Sonraki İçerikKARA YAZILAR 9